Over de show

The voice of Holland is dé nieuwe talentenjacht die vanaf 17 september elke vrijdag avond om 20.30 uur te zien is op RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen the best of the best is goed genoeg; de beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.

Auditieshows
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten auditie doen voor de coaches Nick en Simon, Angela Groothuizen, VanVelzen en Jeroen van der Boom. Kandidaten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte maar staan gelijk met een vierkoppige live band op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarriere.

Tijdens de audities zitten Angela, Nick en Simon, VanVelzen en Jeroen in speciale stoelen. Bijzonder aan deze stoelen is dat ze omgedraaid staan, de coaches zitten tijdens de audities met de rug naar de talenten toe.

Verloop programma
Na de auditieshows gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. In The Battle-shows strijden de kandidaten voor een plek in de volgende ronde. Dit doen ze door samen maar ook tegen elkaar te zingen. Het wordt een zware strijd waarin de helft van de kandidaten af moet vallen.

Uiteindelijk komen de allerbeste overgebleven talenten in de spectaculaire liveshows van The voice of Holland. In deze liveshows kan je veel verassingen verwachten zoals optredens van talenten samen met hun coaches.

Deze nieuwe, spectaculaire en vernieuwende talentenjacht van RTL4 wil je niet missen!

Bezoek nu het “The Voice of Holland” blog !